top of page

TUINONDERHOUD

Voor particulier, overheid & industrie

hagen_edited.jpg
Tuinonderhoud: Welkom

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?

SNOEIWERK

U kan bij ons terecht voor al het snoeiwerk op en rond uw terrein uw terrein of tuin. Dat kan gaan van hagen die je als scheiding gebruikt tot sierstruiken tot buxus tot ... 

Ook het verwijderen van dorre takken uit bomen, laag hangende takken bijwerken, het kappen van bomen en verwijderen van wortels kan perfect!

GRAS ONDERHOUD

Het maaien van gras, verticuteerwerk, bemesten, kantenmaaien,... kent voor ons geen geheimen. 

Ook wildgroei maaien of een terrein weer gangbaar maakt deel uit van ons aanbod. Indien u dus een verwaarloosd terrein of een pas aangekocht bouwgrond wil zuiver maken van een wildgroei aan struiken, gras en bomen, wij nemen het graag van u over!

ONKRUID VERWIJDEREN

U heeft geen groene vingers maar wil de tuin graag in een onberispelijke staat? Wij verwijderen al uw onkruid en kunnen in samenspraak ook mee op zoek naar een duurzame oplossing om plantenperken te voorzien van een anti-onkruid dekking.

VERWAARLOOSDE TERREINEN & BOUWGRONDEN ZUIVEREN

Een bouwgrond gekocht die volledig volgroeid is door bomen, struiken, gras, onkruid? 
Een terrein waar u in geïnvesteerd heeft maar een tussentijds onderhoud zou kunnen gebruiken? 

Wij voorzien een gepaste offerte en maken er werk van!

BODEMANALYSE

U wenst uw ondergrond te laten onderzoeken om te kijken waarom bepaalde planten niet groeien of om een algemeen beeld te krijgen van uw ondergrond? 

Neem contact met ons op en we zorgen voor een analyse inclusief de oplossing. In samenspraak kunnen we dan ok op een juiste manier te werk gaan om uw grond weer al haar vruchtbaarheid te doen herwinnen!

TUINRENOVATIE

Ook totaalrenovaties kunnen bij ons worden aangevraagd wat betreft uw tuin. Hierbij kan u rekenen op volgende ondersteuning:

- Het volledig zuiver maken van uw huidige tuin of grond

- Nivelleren en het aanbrengen van niveau's in uw tuin
- Aanleg tuinpaden

- Aanleg gras (graszaden, grasmatten of kunstgras)

- Voorzien vijverpartij

- Aanleg terras

-...

TERRAS EN OPRIT REINIGING

Een vervuilde oprit stoort u mateloos of u vindt het vreselijk om een zomeravond door te brengen op een vervuild terras? 

We bekijken samen met u de gebruikte materialen en oppervlakte en zorgen voor de meest duurzame oplossing. 

Ook hier kunnen we op contractbasis een jaarlijkse schoonmaak in voorzien zodat u er nooit nog naar moet omkijken.

PLAATSEN TUINSCHUTTING / GROENAFSCHEIDING

Het plaatsen van een schutting in hout, betonplaten, een groenafscheiding, ... kan steeds in samenspraak bekeken worden. 

Ook de verwijdering van een oude scheiding wordt vanzelfsprekend mee voorzien.

AANLEG TUINTERRAS OF TUINPAD

Als reinigingswerken niet volstaan of u heeft een tuinpad dat in een verwaarloosde staat verkeerd kunnen we u helpen in de renovatie (uitbreken en vernieuwen), nieuwe aanleg (Bv.: u heeft een tuinhuis geplaatst waar een pad naartoe zou moeten leiden) of het opnieuw uitlijnen van een bestaand pad waarbij de gebruikte klinkers nog in degelijke staat zijn maar de jaren hebben verzakkingen met zich meegebracht.

We kunnen tuinpaden aanbieden in klinkers, kaseien (zowel zand als cementvoegen), tegels, kiezels, kunstgras,... . Afhankelijk van uw wensen maken we hierin een gepaste offerte op.

Tuinonderhoud: Diensten

FAQ

WERKEN JULLIE MET ONDERHOUDSCONTRACTEN?

Jazeker, afhankelijk van uw wens kunnen we een wekelijks, 2-wekelijks, maandelijks, trimestrieel contract opmaken zodat u zonder zorgen en ten allen tijde kan genieten van een mooie leef -of werkomgeving. Een bijkomend voordeel is dat we uiteraard een leuke korting toekennen indien we een lange termijn samenwerking kunnen aangaan.

Éénmalig onderhoud of een onderhoud dat enkel in het voor en najaar plaatsvind kan uiteraard ook perfect. 

KAN JE MET EEN ONDERHOUDSCONTRACT BEPALEN WELKE DAG JULLIE LANGSKOMEN?

Als we een onderhoudscontract hebben opgemaakt kan u zeker een voorkeur geven welke dagen u wenst dat we zouden langskomen. We maken ook altijd een kalender op zodat u van thuis uit perfect kan volgen wanneer een volgend onderhoud plaatsvind.

IK HEB EEN INDUSTRIETERREIN DAT ENKEL IN HET WEEKEND VRIJ IS VOOR ONDERHOUD.

Indien geparkeerde wagens of drukte op en rond het terrein het moeilijk maken om tijdens de werkweek onderhoud te voorzien, dan kunnen we dit in samenspraak ook in de weekends of avonduren inplannen.

WAT GEBEURD ER MET HET TUINAFVAL?

Afhankelijk van uw wens voeren we dit onmiddellijk af of we composteren het in uw tuin/op uw terrein.

IK WIL EEN NIEUWE OPRIT AANLEGGEN, KAN IK BIJ JULLIE TERECHT?

De werking van een tuinpad of oprit is gelijk, enkel de ondergrond zal steviger moeten zijn. Echter is het leggen van grote oppervlakten voorlopig geen focus daar we meer werken op onderhoud en is de kans dan ook reëel dat we je doorverwijzen naar collega's die toppers zijn in hun vak die zich enkel en alleen op bestrating focussen.

EEN KLINKERPAD AANLEGGEN MET REEDS AANGEKOCHTE STENEN?

Indien u zelf stenen voorziet maar de plaatsing niet ziet zitten is dat voor ons geen enkel probleem. Wij steken graag een handje toe tot het voorzien van een stabiele bedding, plaats -en slijpwerk en de afwerking van het pad.

Tuinonderhoud: FAQ

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bedankt voor de inzending!

Tuinonderhoud: Offerte
bottom of page