top of page

WAARVOOR KAN JE NU PRECIES BIJ ONS TERECHT?

Haag scheren.jpg

TUINONDERHOUD

Laat je tuin weer een plaats van rust zijn

Dit is de beschrijving van de dienst. Gebruik deze ruimte om meer informatie te geven over wat de dienst inhoudt, over de voordelen voor gebruikers en andere belangrijke informatie. Heb je veel te vertellen? Maak van dit onderdeel gemakkelijk een volledige pagina door op 'Maak een pagina van dit item aan' te klikken in het menu.

reinigingswerken.jpg

DAK -EN GEVELREINIGING

Je woning heeft ook aventoe een opknapbeurt nodig!

Heb je vervuilde buitenmuren? Een dak vol mos? Wil je je gevel en/of dak in een graag andere kleur zien?

Maak snel een afspraak!

Met de nodige zorg reinigen, ontmossen, coaten en behandelen wij je gevel en/of dak zodat je er de komende jaren geen omkijken naar hebt! 

Diensten: Services
350400782-huge_edited.jpg

INDUSTRIËLE REINIGINGS -EN ONDERHOUDSWERKEN

Ga iedere dag zorgeloos aan de start

Uitbesteden van werkzaamheden om een efficiënte kosten policy te bekomen is een must in woelige economische tijden. Je bedrijfspand of machines verwaarlozen is nefast voor je voorkomen en zo ook je resultaat. Wij bieden all-in-one onderhoudspakketten aan voor industriële klanten gaande groenonderhoud tot reinigingswerken van het dak en gevel, machines tot een touchless cleaning van je bedrijfsvloot.

uitslijpen gevel.jpg

RENOVATIEWERKEN

Wanneer reinigingen niet voldoende is!

Van zandstralen tot het uitslijpen en heropvoegen van gevels, het vernieuwen van je gevel met steenstrips om een totaal nieuwe look. Terras en tuinpaden aanleggen. 

Voor ieder werk aan uw gevel en/of tuin kan u bij ons terecht voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kunnen we je zelf niet verder helpen? Dan verwijzen we je graag door naar collega's die meer expertise hebben in het gevraagde vakgebied.

Diensten: Services
bottom of page