top of page

UNEXPECTED INDUSTRIAL SERVICES

Voor al uw reinigings -en onderhoudswerken op en rond uw onderneming!

Industrie.jpg
Industriële reiniging & onderhoud: Welkom

DIENSTVERLENING

Klanten, leveranciers, voorbijgangers, personeel,... eens ze bij jou onderneming voorbijrijden, toekomen of weggaan worden ze steeds geconfronteerd met de omgeving rond je gebouw en de uitstraling van je pand zelf! Een goed onderhoud wint vertrouwen, vertrouwen zorgt voor trouwheid met extra omzet als resultaat!

GROENONDERHOUD

Wij staan in voor het groenonderhoud rond uw onderneming. Meestal gebeurd dit onder contractvorm waarbij we wekelijks of 2-wekelijks het basis onderhoud voorzien gaande van gras maaien, hagen snoeien, verwijderen van bladeren en vuil van de parking, onkruid verwijderen, onderhoud van kiezelparkings, opritreiniging, ...

DAK -EN GEVELREINIGING

Een industriepand is een hele investering. Toch zien we maar al te vaak dat bedrijven, eens het pand er staat, het plaatwerk/steen/beton/... aan hun lot overlaten en net dat devalueert niet alleen de waarde van het pand aan zich maar ook de waarde van uw onderneming naar de buitenwereld. 

Op tijd en stond het pand een onderhoudsbeurt geven is dus zeker geen overbodige luxe! 

MACHINE REINIGING EN TOUCHLESS CLEANING

Heb je een onderneming met bestelwagens die vaak op de baan zijn en/of op een werf geparkeerd staan en zo ontzettend snel vies worden?
Is je werkmateriaal op het terrein vuil en smerig en heeft je personeel het te druk met het verwerken van materialen of producten om een deftig onderhoud te voorzien?

Uitbesteding is de boodschap! Staan je werkmateriaal/machines/bestelbusjes/vrachtwagens en trailers/... stil in de weekends en kunnen ze wel vaker een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan contact op en we zoeken samen naar een duurzame oplossing en vooral, we laten uw wagen en machinepark weer schitteren zodat de aangebrachte reclame weer tot haar recht komt. Zowel interieur als exterieur.

CREATIE VAN GROENE ZONES

Ook de heraanleg van je industrieterrein kan voorzien worden om zo meer groene zones te creëren. Een fietsenstalling of lunchplek die moet gecreëerd worden, een scheiding tussen parkeervakken, het uitbreken van bestaande beton -of klinkerpaden om groen in de plaats te brengen. Wat uw ideeën ook zijn, wij werken ze samen u uit.

Industriële reiniging & onderhoud: Diensten
bottom of page